Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Jön a Sport1 HD

A nézői igényekhez és a kor követelményéhez igazodva a Chello Central Europe december közepén a Sport1 HD-vel lepi meg nézőit.

A Sport1 december közepén átáll a HD-közvetítésekre. Először a UPC kábelhálózatában lesz elérhető a nagyfelbontású adás, majd 2013 januárjától szélesebb körben, további szolgáltatók kínálatában is megjelenik. A márciusi El Clásicó és a tavasszal esedékes BL-körök már HD-közvetítések lesznek, de olyan további kiváló sorozatokat élvezhetnek majd csúcsminőségben a nézők, mint a Bajnokok Ligája, a magyar és a spanyol labdarúgó-bajnokság, az FA-kupa, a Német Kupa, a három kiemelt amerikai liga (NFL, NBA, NHL) és a világ legizgalmasabb ökölvívógálái. „A nézői igények felmérése után úgy döntöttünk, most érkezett el az ideje annak, hogy a birtokunkban lévő, rendkívül értékes sportjogokat HD-ben sugározzuk nézőinknek a Sport1-en. Természetesen mindez hihetetlenül alapos felkészülést, anyagi és technikai ráfordítást igényel, de nekünk az a fontos, hogy a napokban 12. születésnapját ünneplő Sport1-et a lehető legjobb minőségben élvezhetik a nézők" hangsúlyozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

További hír továbbá, hogy a SportM-et a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa közösségi médiaszolgáltatásként ismerte el. A SportM „Hír-M" címmel naponta 12 alkalommal kétóránként 15-15 percben folyamatosan frissülő hírszolgáltatást biztosít nézőinek, emellett több olyan sport tematikájú műsorszámot, portrésorozatot és dokumentumfilmet is bemutat a csatorna, amelyek közszolgálati tartalmukkal egyidejűleg, az általános kultúraközvetítő szerepen túlmutató speciális funkciókat ellátó műsorszámként értékelhetőek.