Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Megtanít szabályosan közlekedni a Minimax

Játékos formában neveli a gyermekeket a biztonságos közlekedésre Minimax. A 3-8 éves korosztály csatornáján, a Minimaxon október 22-től két olyan sorozatot is indult, ami a biztonságos közlekedésre nevel.

A több hazai és nemzetközi díjat is magáénak tudó Stúdió Baestarts által készített oktatófilmekben a Minimax négy karaktere, Mini, Max, Picicica és Macikutya a főszereplő. A cél az, hogy a gyermekek a filmeket nézve maguk is elsajátítsák a közlekedési szabályokat és megértsék, miért van szükség a kötelező felszerelésekre. Így talán a felnőttek bonyolult világa is érthetőbbé válik számukra.

Az óvodás és iskoláskorú nézők a Traff Parkban a szabályok mellett azt is megtanulhatják, hogy milyen táblákra kell odafigyelni és melyik, mit jelent. A park lakói a Traffok, akik első ránézésre olyanok, mint az átlagos autók, de szemük, szájuk, hajuk van és mindegyikük önálló személyiség. Történeteiken keresztül bárki megismerhet minden fontos dolgot a közlekedéssel kapcsolatban. A sorozat alapjául szolgáló weboldalon minden gyermeknek saját autója és garázsa lehet. Ezek csinosítása ösztönözi őket folyamatosan, hogy elsajátítsák, hogyan vigyázhatnak magukra ebben a nagy forgatagban.