Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Három új saját csatornát indított a DIGI

2012. november 1-jétől a DIGI kínálata újabb három saját, tematikus csatornával bővült.

A DIGI Life életvitellel kapcsolatos, és míg a DIGI World általános tartalmú, élővilággal, történelemmel, utazással, tudománnyal és technológiával foglalkozó műsorokat fog sugározni. A két csatorna kínálatában ismert európai és amerikai gyártó (Warner, BBC, APT stb.) produkciói láthatók. A DIGI Kft. ígérete szerint az új csatornák műsorait „tisztán", eredeti formájukban, hirdetések, reklámszünetek és minden egyéb megszakítás nélkül élvezhetik a nézők, akár HD minőségben.

A DIGI Film prémium filmcsatorna a mozizás értékeire helyezi a hangsúlyt – a színészekre, a képi világra, a történetre és az érzésekre. A kínálatban olyan, világszerte ismert stúdiók produkciói is megtalálhatók, mint a Sony, az NBC, a Warner stb.

A három új csatorna a DIGI hálózatán fogható, kábeles és műholdas előfizetők részére egyaránt. A DIGI Film 2012. november 30-ig díjmentesen nézhetik a legtöbb helyen, mind a digitális kábeles, mind a műholdas előfizetői, és erre az időszakra a szolgáltató analóg hálózatán is elérhetővé tette az előfizetőknek.

A DIGI immár öt saját gyártású televízió csatornával rendelkezik Magyarországon. A cégcsoport 2009-ben hozta létre első saját programját, a DIGI Sportot, majd két évvel később elindította a DIGI Sport társcsatornáját. A társaság közlése szerint a sor itt csupán egy rövid időre ér véget, hiszen hamarosan újabb bejelentést tesznek.