Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Új BBC-tartalmak a Film Mánián és Film Cafén

Több mint 150 órányi műsort vásárolt a BBC Worldwide-tól a Film Mániát és Film Cafét működtető Chello Central Europe.

BritneySpears

A műsorcsomagban olyan országos tévépremierek és könyvadaptációk szerepelnek, mint például a The Deep Minnie Driverrel, a 2012-es vadonatúj sikersorozat, a Death in Paradise, valamint a Jane Eyre, a Büszkeség és balítélet vagy az Értelem és érzelem. Emellett a Film Cafén a BBC legújabb zenei műsorai is helyet kapnak, mint a Beyoncét bemutató Live at Roseland, a Britney Spears nagyszabású turnéjáról szóló Femme Fatale vagy a Take That koncertfilmje, a Progress Live.

A tartalomvásárlás kapcsán Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „A világ egyik legnagyobb forgalmazójával kötött megállapodás egy hosszú távú komoly programing invesztíció része. Örömmel tölt el, hogy a gyerekcsatornáink és szórakoztató csatornáink után immár a filmportfoliónkra is vásároltunk exkluzív BBC-tartalmakat. Ezekkel szeretnénk megerősíteni a két új filmcsatornánk piaci pozícióját, és új minőségi műsorokkal bővíteni a portfoliónk kínálatát."

Az új BBC-műsorok decembertől lesznek láthatóak Magyarországon, a Film Mánián és Film Cafén, valamint Romániában a Romantica csatorna műsorán.

A BBC Worldwide a brit közszolgálati műsorszolgáltató, a British Broadcasting Corporation kereskedelmi ága, a média- és szórakoztatóipari vállalat 100%-os tulajdonjoga a BBC kezében van.