Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Újra animál a Cartoon Network

lazytownIdén számos programújdonságot és izgalmas folytatásokat kínál a nézőinek – elsősorban a fiatalabb korosztálynak és a családoknak, valamint filmrajongóknak - a Cartoon Network.

Az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című 2011-es mozifilmet tévésorozatban folytatja a Turner Broadcasting System gyermekcsatornája. A Sárkányok: A Hibbant-sziget a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal jelentkezik márciustól a Cartoon Networkön. A csatorna másik újdonsága, a szeptembertől láthatóTeam Toon mesterien ötvözi az élőszereplős képsorokat az animációval. A rejtélyek megoldása és a gazfickók fülön csípése közben a valóság és a rajzfilmek világa közötti határ elmosódik. Egy másik, már évek óta futó sorozatból már jól ismert saolin szerzetesek új felállásban térnek vissza a Saolin krónikákban, a számos szakmai díjjal jutalmazott Gumball csodálatos világa címú sorozatban pedig a tizenkét éves főszereplő szeptembertől újabb rázós kalandokat él át nem mindennapi barátai és családja körében a varázslatos és bohókás városban: Elmore-ban.

Új évaddal jelentkezik még a fanyar humorú, Emmy-díjas Parkműsor (júniusban), az animációs bravúrokban, kalandokban, új idegen lényekben bővelkedő Ben 10 Omniverzum (márciusban), a DC Univerzum hőseit felsorakoztató széria,  Az igazság ifjú ligája (novemberben), a  négy minden lében kanál gézengúz és beszélő kutyájuk, azaz a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (májusban), a Bolondos dallamok: Együtt a csapat legendás szereplőgárdája (júniusban),  az abszurd humor, a furcsa kalandok és a különc szereplők egyvelege, a Kalandra fel! (februárban), az élőszereplős, számítógépes zsenikről szóló Gémerek (novemberben) és a furmányos trükkökben utolérhetetlen Angelo rulez (májusban). A világsikerű Lucas-produkció, a Star Wars: a klónok háborúja ötödik, soron következő évadja idén áprilisban kerül a Cartoon Network képernyőjére.