Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

English Club TV a PR-TELECOM kínálatában

Az angol nyelvoktató English Club TV csatorna 2013 januárjától elérhetővé vált a PR-TELECOM Zrt. hálózatában is. Ezáltal, a nézők immár 11 magyarországi megyében fejleszthetik angolnyelvtudásukat a televízión keresztül.

Számtalan felmérés jutott arra a következtetésre, hogy Magyarországon az emberek 30 százaléka kommunikál angolul nap, mint nap. Azonban, mindössze 18 százalékuk képes folyamatos és értelmes párbeszédekre. További statisztikák szerint az emberek 64 százaléka azon a véleményen van, hogy az angoltudás kulcsszerepet játszik a szakmai fejlődésükben. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon egyre több kábelszolgáltató felismeri az előfizetői igényt egy ebben segítséget kínáló csatornára" – nyilatkozta Yuliya Neyman, az English Club TV Marketing Managere.

„A tavalyi év folyamán kutatások mutattak rá arra a tényre, hogy az EU-n belül az idegen nyelveket beszélők száma hazánkban nagyon alacsony. Ezért is döntöttünk az English Club TV kínálatunkban történő felvétele mellett. A csatorna elosztása révén választékunk egy olyan hiányzó tematikával színesedett, mely egyedülállónak mondható hazánkban. A nagyszerűen felosztott műsorszámok közül, valamennyi néző megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kiegészítő nyelvtani és szókincsbővítő gyakorlatokat." – nyilatkozta Tóbiás Ildikó a PR-TELECOM Zrt. kommunikációs igazgatója.