Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Új stúdióban a Sport TV

SportTV2 01Új stúdióba költözött a Sport TV, erősítési külföldi jelenlétét, hazai szakértői csapata pedig új, világbajnok taggal bővült.

A Sport TV megújulási folyamata itthon tavaly decemberben a Sport1 HD indításával kezdődött, és azóta új arculatot kapott a három csatorna, a Sport1, a Sport2 és a SportM. Februrá közepén pedig bemutatták a mintegy 250 milliós forintos beruházással elksézült a három új díszletet. Kettőt már láthatott a közönség, február 12-én, a Celtic-Juventus BL-mérkőzésen debütált adásban a legnagyobb, az athéni olimpiai stadionra hajazó stúdiótér, ami március 3-tól a magyar bajnoki futballshow, a Harmadik Félidő otthona is lesz.

Külföldön is nyomul a Sport TV, hiszen február végén cseh és szlovák területen is új HD csatornát indít, és a helyi érdekeltségben kiemelt jelentőséggel bíró sportjogok megszerzésével erősítette meg helyzetét.

„A Sport TV kiemelt helyen szerepel a Chello Central Europe portfóliójában, büszkék vagyunk csatornáink itthoni vezető, és külföldön is erősödő pozíciójára. Jelentős befektetés volt mindez, de nem vitás, hogy megéri új arculattal jelentkezni, HD-ben közvetíteni és beköltözni egy világszínvonalú stúdióba – árulta el Málnay B. Levente a Chello Central Europe vezérigazgatója.

Új szakkommentátor is csatlakozik Spot TV csapatához. Erdei Zsolt egyelőre Hamburgban készül a március 30-i gálára, de hamarosan ő lesz a Sport TV ökölvívógáláinak, illetve az azokra építő 13. menet című műsorának vezető szakértője.

„Az elmúlt két évben olyan sikeres műsorokat indítottunk, mint a Harmadik Félidő és a Fieszta, melyek az új díszletben még látványosabbak lesznek" – fogalmazott Máté Pál főszerkesztő.