Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Hódít a TV Paprika mobil szakácskönyve

tvpaprika iPhone app show nyito 3Már elérhető a TV Paprika mobil-szakácskönyv alkalmazása, amely az első héten harmadik helyezést ért el az ingyenes alkalmazások között. Eddig TÖBB EZREN töltötték le a mobil szakácskönyvet, és már most négycsillagos értékeléssel büszkélkedhet.

Az alkalmazás közel 1000 receptet tartalmaz, a hozzávalók listája mellett egy részletes elkészítési útmutatót is találhatnak a felhasználók. A TV Paprika séfjei által elkészített ételek megtekinthetőek videóként is, így kezdő szakácsok is könnyedén készíthetnek el finomabbnál finomabb ételeket. A felhasználók kedvenc receptjeiket megjelölhetik, amik ezután egy menüpont alatt összesítve érhetők el, de el is küldhetik e-mailben ismerőseiknek, vagy posztolhatják a Facebook oldalukon is. Ha valaki nem tudja, hogy éppen mit főzzön, akkor a random receptajánlóval gyorsan találhat egy jó ötletet. A közeljövőben a recepteket értékelni is lehet majd, illetve a felhasználók saját képeket is beküldhetnek az egyes receptekhez, amik a weboldalon is megjelennek.

A TV Paprika mobil szakácskönyv alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple AppStore-ból, és IOS operációs rendszerrel futó eszközökön használható (Támogatott eszközök: iPhone 3GS/4/4S/5, iPod Touch 3./4./5 és iPad. Az alkalmazás iOS 5.0-át vagy annál későbbi verziót igényel).