Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Jön a Társas játék második évada

HBOfotoTöbb kritikus és sok néző a rendszerváltás utáni legjobb magyar sorozatnak tartotta a Társas játék első évadát. Most érkezik a folytatás: a második évad forgatása májusban veszi kezdetét.

A nagysikerű sorozat folytatása még eseménydúsabbnak és látványosabbnak ígérkezik, mint az első évad. Stílusában merészebb, vidámabb, de ugyanakkor helyenként sokkal megindítóbb is lesz. A főváros – az első évadhoz hasonlóan - nem csupán helyszíne, de fontos szereplője a történetnek. Szívvidító budapesti mese szerelemről, szeretetről, féltékenységről és egyéb halálosan komoly bolondságokról.

A magyar HBO első saját gyártású sorozata, a Társas játék 2011-ben 13 résszel, a két sikeres filmes rendező, Herendi Gábor és Fonyó Gergely közös rendezésében született. Az HBO produkciójában, melyet a kritikusok egyhangúlag az egyik legminőségibb és legszórakoztatóbb magyar sorozatnak neveztek, olyan neves művészek szerepeltek, mint Básti Juli, Pokorny Lia, Martinovics Dorina, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó, Rudolf Péter, Gálffi László, Thuróczy Szabolcs, Simon Kornél vagy Gazsó György.

A pozitív szakmai és nézői visszajelzések alapján az HBO már az első 13 rész elkészültének végén úgy döntött, hogy belevág a sorozat második évadába. Azonban míg az első évad egy izraeli sorozat adaptációjaként készült, ezúttal a teljes forgatókönyv tisztán hazai munka, mely a nagy múltú dramaturg és filmíró, Vészits Andrea irányítása alatt készült el. A forgatás előreláthatóan 3 hónapot vesz igénybe, az utómunkálatokat követően a sorozat idén ősszel kerül az HBO csatornára és az HBO GO-ra.