Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Családbarát stadionokat keresnek

A Sport TV a Magyar Labdarúgó Szövetséggel karöltve 2013-ban is megkeresi az OTP Bank Liga leginkább családbarát stadionját. A klubok komolyan veszik a versengést, a program keretein belül igyekeznek a lehető legtöbbet tenni a szurkolókért, akik ezt mostantól a Facebookon leadott szavazatokkal hálálhatják meg.

A rengeteg újítás és program bizonyítja, a klubok fontosnak tartják a Sport TV és az MLSZ Családbarát Stadion kezdeményezését, igyekeznek a szurkolók kedvében járni. Az elmúlt pár hétben sokat tettek azért, hogy több teljes család, gyermek és nő látogasson ki az OTP Bank Liga mérkőzéseire.

Kiemelkedő példából nincs hiány. Diósgyőrben büszkék arra, hogy meccsről meccsre egyre több nő és gyerek szurkol a csapatnak. Sőt, a napos oldalon új, ülőhelyes lelátót alakítottak ki, ami árban és minőségben is optimális választás a családok számára. A környékbeli iskoláknak lehetőséget biztosítanak, hogy legyenek a DVTK vendégei, a 14 éven aluli gyermekek és 70 év feletti nyugdíjasok pedig regisztrációs jegy váltása után ingyenesen tekinthetik meg a hazai mérkőzéseket. A klubnál a mellékhelyiségeket folyamatosan fejlesztik, a szezon után pedig az egész stadiont felújítják.

Pécsen „Mecseki hadjárat" néven akciót hirdettek a klub Győr, Kaposvár és Pápa elleni mérkőzésére, amikor kilenc nap alatt háromszor játszott hazai pályán a PMFC. Akik mindhárom találkozóra vettek jegyet, könyvutalványt kaptak, összekötve ezzel a szurkolás és az olvasás élményét. Ezen felül további értékes ajándékokkal is kedveskedett a klub a PMFC-család tagjainak.

eto stadionA 2011-es Családbarát Stadion versenyét a Győri ETO nyerte. Az ETO-nál mindent megtesznek a címvédés érdekében. Az ETO Parkban családi szektor üzemel, ahol animátor foglalkozik a gyerekekkel. Nőnap alkalmából ingyen mehettek meccsre a hölgyek, továbbá egy-egy mérkőzésre a helyi nyugdíjas klubokat, a nagycsaládosokat is meghívták. Családi tizenegyesrúgó versenyt és ETO-kívánságlufit szerveztek, valamint sorsolás alapján egy család együtt fagyizhat kedvenc játékosával, illetve vannak olyan szerencsés famíliák is, amelyek egy jóízű vacsora keretében az ETO Hotel teraszáról tekinthetnek meg egy-egy bajnokit. A meccsre járok három győri szórakoztató komplexumba is kedvezményes áron juthatnak be.

A kezdeményezés májusban új fejezetéhez érkezett. A szurkolók is megkapják a lehetőséget, hogy elmondják, náluk ki a nemes vetélkedés győztese. A Sport TV a saját Facebook-oldalán a hivatalos versenytől független közönségszavazást hirdet, ahol a nézők is leadhatják szavazatukat kedvenc stadionjukra, és még képet is feltölthetnek róla.