Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Országjárásra indult a Mokka

A TV2 népszerű reggeli műsora június 10-től hat héten át vidéki városokból jelentkezik be, a megszokott tartalommal, országos és helyi aktualitásokkal, valamint nyári különlegességekkel.

Hetente más-más vidéki városból, így Hévízről, Hajdúszoboszlóról, Velencéről, Gárdonyból, Orosházáról és Egerből jelentkezik majd a TV2 reggeli műsora, amely a legfrissebb témákról szóló beszélgetések, riportok mellett bemutatja a különböző régiók jellegzetességeit, helyi fesztiváljait és eseményeit is. Elsőként Hévíz városa látja vendégül a stábot.

- A Mokka vidéki kitelepüléseit minden évben nagyon várjuk mi, műsorvezetők és a stáb is. Egy csapatépítő tréningnek is beillik ez az időszak, sokkal többet vagyunk együtt a szerkesztőség tagjaival, mint egyébként a hétköznapokban. Ha a napi munka mellett van időnk, megnézzük a környék nevezetességeit is – árulta el Tatár Csilla, aki Kárász Róberttel és Joshi Bharattal kezdte az első hetet. Joshi egyébként az egyetlen, aki mind a hat helyszínre ellátogat, míg műsorvezető-társai ugyanúgy, ahogy a budapesti stúdióadások esetében, váltásban dolgoznak.