Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Új szereplőkészítő alkalmazást indított a CN

A Cartoon Network legújabb online alkalmazása a Kalandra fel! szereplőkészítő, amelynek segítségével a csatorna nézői a BAFTA-díjas Kalandra fel! szereplőivel játszhatnak. A CartoonNetwork.hu oldalon elérhető ingyenes alkalmazással az interaktív és színes játékban a gyerekek kedvenc sorozatuk mintájára új hősöket, hercegnőket és más Ooo földi mágikus lényeket alkothatnak különféle fizikai tulajdonságokat, kiegészítőket, színeket és különleges képességeket kombinálva. A kész szereplők feltölthetők az online galériába, onnan megoszthatók, háttérképként használhatók vagy éppen értékelhetők.

ATCC hun FB coverKorábban, 2013 novemberében már elindult a Te animációd című alkalmazás is, amellyel a gyerekek népszerű CN-szereplőket a csatorna sorozatainak háttereibe illesztve, tetszőleges szöveggel ellátva elkészíthetik saját, megosztható és mozgó animációikat. A játék sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két hónap alatt 2647 animáció készült el csak Magyarországon, emellett a Benelux, Balti és CEE-régióban ugyanez a szám már 35.762.

A csatorna 2012-ben mutatta be a Gumball szereplőkészítő, amely, az eddig hazánkban elkészült 47.855 szereplővel szintén népszerűnek bizonyult a fiatal nézők körében. A Cartoon Network 2009-ben rukkolt elő az első két alkotó típusú játékával, a Ben 10 idegen lény tervezővel, illetve a Ben 10 játéképítővel – e két alkalmazás a mai napig rendszeresen szerepel a Cartoon Network.hu tíz legnépszerűbb játéka között.