Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Nevet vált az MGM és a Chellomedia

MGM csatornáját „AMC" néven újrapozícionálja az AMC Networks. A re-brand az Észak-Amerikán kívüli forgalmazás első lépését jelenti az AMC számára.

Az AMC helyi csatornáit ez év vége felé jelennek meg Európa, Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú kábel és műholdas platformjain. A csatornákat AMC VOD, HD és „TV everywhere" szolgáltatások is kísérik majd.

Az AMC Networks ebben az évben vásárolta meg a Chellomedia vállalatot, amely televíziós csatornáival a világ több kontinensén jelen van.

Az AMC Networks International névre váltott cég mellett a társaság magába olvasztja az AMC/Sundance Channel Global-t, amely Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában működik.

„Ez a lépés természetes folytatása a megvásárolt üzleti egységek és csatornaportfóliók integrálásának, amelynek célja, hogy az AMC Networks globális médiavállalkozássá alakuljon" – mondta Ed Carroll, az AMC Networks ügyvezető igazgatója.

A rebranding a Chellomedia minden üzleti egységében névváltozásokat hoz magával.

A Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai régióban legismertebb Chello Central Europe az AMC Networks International – Central Europe nevet kapta.