Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

A valós iskolából az Elmore suliba

Szeptemberben újrakezdődött a tanulás, nemcsak a tantermekben, hanem, a Cartoon Network vígjáték sorozata, a Gumball csodálatos világa színhelyén, az Elmore iskolában is.

Ennek apropóján a Cartoon Network keresi az ország legjobb online suliújságját. Arra kéri a gyerekeke, írják meg a legizgalmasabb eseményeket, például:

A suliban ki lesz idén az osztály bohóca? Ki nőtt a legtöbbet a nyári szünet alat? Melyik tanár óráján lehet puskázni? Ki nyerte a szavalóversenyt? Ki dobja az iskolából legmesszebbre a kislabdát vagy melyik büfés néni adja a legnagyobb a melegszendvicset? Ezeknek az információknak mind-mind az Elmore suliújságban van a helyük! A Cartoon Network csatorna olyan fotókat, riportokat, színes kis írásokat vár, amelyek az iskolai élet apró szépségeit, fonákságait mutatják be.

A újságíró-palánták regisztrálhatnak – tanáraik vagy nevelőik segítségével – egy osztály, iskola vagy tanulócsoport nevében a www.cartoonnetwork.hu/miujsag című oldalon. Nevezni 2014. szeptember 9 és október 20 között lehet, az eredményhirdetésre pedig október 30-án kerül sor. A legszínesebb, legjobb stílusban írt újság alkotói számos értékes díjjal gazdagodhatnak. A legjobbak pedig tovább hegyezhetik a ceruzáikat, ugyanis részt vehetnek egy különleges média órán.