Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Tévézés az interneten

Hazánkban a tévés tartalmak interneten keresztül történő fogyasztása jelenleg még nem mindennapos tevékenység: jellemzően hetente vagy annál is ritkábban fordul elő, melyhez elsősorban a nagyobb képernyőt – asztali számítógépet vagy laptopot – preferálják a nézők.

 
Felpörgeti a Telekom az interaktív tévézést

A Magyar Telekom tovább erősíti a korszerű interaktív televíziózás szerepét kábelhálózatán. Szeptembertől a digitális kábel TV helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a kábeltévés ügyfelek részére.

 
Itthon is nyiladozik a hibrid tévé

Már több mint 200 ezer Hbb-képes okostévé van a hazai háztartásokban, és ezek közel 10 százalékán már használták is a HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) szolgáltatást. Piackutatási adatok szerint a jelenleg kapható laposképernyős televíziókészülékek mintegy harmada már képes a HbbTV-jel felismerésére. A foci vb-re az MTVA külön HbbTV portált indított Médiaklikk néven.

 
Tévé minden képernyőn: TV GO

A „többképernyős" tévézés élményét ígéri a Magyar Telekom május elején indított új, TV GO szolgáltatása.

 
Itt a hibrid Médiaklikk

MédiaKlikk néven hibrid televíziós (HbbTV) szolgáltatást indított a közszolgálati televízió-csatornákon az MTVA, az Antenna Hungária, mint technikai háttérszolgáltató műszaki közreműködésével. A szolgáltatás az országos földfelszíni MinDigTV-n és az MTVA műholdas terjesztésében is elérhető május közepétől.

 
Megtörtént a digitális átállás

2013. október 31-én, csütörtökön 12.30-kor Magyarország egész területén leállt a földfelszíni analóg televíziós műsorszórás. Vagy másképpen: megvalósult a földi digitális átállás.

 
Hamarosan vége az analóg tévésugárzásnak

Október 31-én váltja fel végleg a hagyományos, analóg adást a digitális földfelszíni. Ezután már csak a jóval korszerűbb, kiváló kép- és hangminőséget, HD felbontást, gyermekzárat és elektronikus programújságot nyújtó digitális adás lesz fogható Magyarországon.

 
Hibrid tévés tesztet indít az Antenna Hungária

MinDig TV Plusz néven október 15-től féléves ingyenes hibrid televíziós (HbbTV) tesztsugárzást indít digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatán az Antenna Hungária. A kísérlet során elérhetők új, streamelt élő adások és kibővített programújság is.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5