Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Felpörgeti a Telekom az interaktív tévézést

A Magyar Telekom tovább erősíti a korszerű interaktív televíziózás szerepét kábelhálózatán. Szeptembertől a digitális kábel TV helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a kábeltévés ügyfelek részére.

A meglévő kábeltévés szerződésekkel rendelkező ügyfelek továbbra is igénybe vehetik az előfizetett kábeltévé szolgáltatást, de természetesen át is válthatnak a fejlettebb, több élményt kínáló interaktív TV-re.

A Telekom a korszerű interaktív televíziózás bővítésével közelebb kerül ahhoz a céljához, hogy a tervezett innovatív fejlesztések eredményeként teljes tévés termékkínálatát interaktívvá tegye, amivel hozzájárul a digitális írástudás elterjesztéséhez is. Az interaktív TV szolgáltatásoknak köszönhetően jobb minőségű adást élvezhetnek az előfizetők, továbbá igénybe vehetik az interaktív kényelmi és többletszolgáltatásokat.

A Telekom közel 910 ezres TV ügyfélkörén belül a hagyományos kábel TV előfizetések száma évek óta folyamatos csökkenést mutat az interaktív TV-re történő váltások következtében. A Telekom 2010-ben világviszonylatban is elsőként tette elérhetővé az interaktív IPTV szolgáltatást a kábelhálózatán, az Interaktív Sat TV 2011-es bevezetésével pedig országszerte minden háztartásban hozzáférhetővé tette a legkorszerűbb televíziózás előnyeit. Ez év májusától pedig a Telekom TV előfizetői már nemcsak tévékészüléken, hanem notebookon, táblagépen és okostelefonon is követhetik a programokat a TV GO szolgáltatáson keresztül.

A hagyományos kábel TV szolgáltatások fokozatos kivezetésével a Telekom tovább egyszerűsíti és áttekinthetőbbé teszi termékválasztékát, és idővel kiválthatja a párhuzamosan üzemeltetetett, korszerűtlenné váló tévés technológiákat is.