Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Internetezés, olcsóbban

2018. január 1-től immár 5 százalékra csökkent az internet áfája, miközben tovább terjed a Digitális Jólét Alapcsomag.

Az internet-előfizetés áfája két lépésben csökkent, először 2017. január 1-től 27%-ról 18%-ra, 2018. január 1-től 18%-ró

 
Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

A UPC Magyarország a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi pályázatán elnyerte a „Kiemelkedő fogyasztóvédelmi gyakorlat – 2017" díjat. A magyarországi vállalkozások számára meghirdetett, „Jó gyakorlatok a fogyasztóvédelemben" elnevezésű megmérettetésen a telekommunikációs vállalat fogyasztói élményt emelő törekvéseit ismerték el. A UPC nevezési anyagának gerincét a vállalat működését átható, hatékony ügyfélkezelési rendszer bemutatása alkotta.

 
Díjmentes Wi-Fi szolgáltatás a Telekomnál is

Új díjmentes, szélessávú Wi-Fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom 2016-ban A felhasználók otthonuktól távol is adatkorlátok és többlet díj nélkül, biztonságosan internetezhetnek, Magyarországon közel 2000 településen, és a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán.

 
Új életmódcsatornák a UPC kínálatában

Fine-LivingKét nemzetközi hírű prémium életmód csatornával bővül a UPC Magyarország televíziós kínálata. A Fine Living és a Food Network műsorát a UPC Digital Gold csomag előfizetői érhetik el, magyar és angol nyelven.

 
Az Invitelnél is elérhető az AMC

Közel százhúszezer új háztartásban vált elérhetővé az AMC műsora 2016 elejétől. Az Invitel analóg és digitális kábeltévé, valamint IPTV platformján egyaránt élvezhetik az előfizetők a filmcsatornát.

 
Mobilon is használható a UPC-telefon

Új díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket. A UPC Phone nevű mobil alkalmazással ugyanolyan kedvező vagy akár ingyenes vezetékes percdíjakkal indíthatnak és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy irodájukban.

 
50 ezer IPTV-s ügyfél az Invitelnél

Invitel50K PTVFontos mérföldkőhöz érkezett az Invitel internetalapú televíziószolgáltatása (IPTV), az előfizetők száma júliusban elérte az 50 ezret. A vállalat meglepetéssel is kedveskedett 50 ezredik IPTV ügyfelének, a békéscsabai lakos egy 1 évre szóló díjmentes előfizetést kapott ajándékba a társaságtól.

 
Tévéket okosít a UPC TV Apps

Online tartalmakhoz is kényelmesen hozzáférhetnek, egyebek közt YouTube videókat és a neten tárolt fényképeket vagy híreket is nézhetnek a tévéképernyőjükön május 20-tól a UPC digitális tévé előfizetői.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6