Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Népszerű a digitális Videotéka a Telekomnál

2012 decemberében több mint 100 ezer filmkölcsönzést indítottak a nézők a T-Home Interaktív TV-szolgáltatáson elérhető Videotékából.

A T-Home interaktív tévészolgáltatásra előfizetők számának elmúlt időszakban tapasztalt dinamikus emelkedése mellett tavaly decemberben jelentősen nőtt a szolgáltatás interaktív funkciói között megtalálható Videotéka (VoD) használata: az Interaktív TV (Interaktív IPTV és Interaktív Sat TV) előfizetők egyre nagyobb hányada veszi igénybe a legfrissebb mozifilmeket szinte a DVD megjelenéssel egy időben, vagy közvetlenül utána bemutató szolgáltatást.

A Telekom adatai szerint az online filmkölcsönzésen belül az ingyenes és a fizetős tartalmak megtekintése egyaránt jelentősen növekedett. Ez utóbbi decemberben kiemelkedő arányban, 35 százalékkal nőtt az azt megelőző hónaphoz képest. Érdekesség, hogy a Videotékát használók száma is ugyanilyen arányban (35%) haladta meg a novemberi adatot, vagyis egyre több háztartás fedezi fel az interaktív tévézés által kínált lehetőségeket, és próbálja ki az otthoni digitális filmkölcsönzés nyújtotta előnyöket.

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 300 ezret.