Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Hálózatfejlesztés és új portfólió az Invitelnél

Az elmúlt évek legnagyobb léptékű digitális fejlesztését vitte véghez Esztergomban és környékén, miközben május 2-től bevezette az Invilág névre keresztelt csomagjait.

A hagyományos rézkábeleket részben a legmodernebb üvegszálas (optikai) vezetékekre cserélta az Invitel, ezzel az esztergomi régióban közel 7500 család internetezhet akár 50 Mbit/s sebességgel vagy használhatja az IPTV interaktív funkcióit.

A május 2-től bevezetett, tévé-, internet- és telefonszolgáltatásból álló portfólió erőssége, hogy a díjmentes extrákat tartalmaznak, és mellettük plusz egy vagy két kiegészítő szolgáltatást 90 napig havidíjmentesen is kipróbálhatnak az ügyfelek. A teljesen új vizuális arculattal megjelenő Invilág akciójában az új előfizetőknek, annyi havidíjat enged el az Invitel, ahány szolgáltatásból álló csomagra fizettek elő.

„Az interaktív televízió már itt kopogtat a családok ajtaján, de az emberek vonakodnak elkötelezni magukat mellettük, amíg meg nem tapasztalják azok előnyeit. Úgy érezzük, hogy lehetőséget kell teremtenünk az előfizetőinknek, hogy belekóstoljanak a jobb otthoni szórakozásba" – magyarázza Oliver Weiser, az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A termékportfólió és a vizuális arculat megújulásával egyidőben a cég weboldala is átalakult. Az egyszerűbb, letisztultabb kialakítás mellett a weboldal funkcionálisan a kosárral és a teljes szerződéskötési folyamattal bővül. Ennek köszönhetően az új ügyfelek már az interneten keresztül is megrendelhetik a szolgáltatásokat.