Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Ingyenes sebességnövelés a UPC-nél

Több százezer meglévő előfizetője számára gyorsítja meg a UPC Magyarország kábelinternet-szolgáltatásának sebességét, változatlan havidíjon, kötelezettségek nélkül.

A régebben előfizetett internetcsomagokat a néhány héttel ezelőtt megújított Fiber Power internet csomagkínálatához igazítják, így a régi ügyfelek is jelentős, akár másfélszeres sebességnövekedést érzékelhetnek, legkésőbb október végéig.

A UPC Magyarország augusztus végén átalakította az új előfizetőknek kínált Fiber Power kábelinternetes csomagkínálatát, mely immár lényegesen megnövelt letöltési sebességértékeket biztosít, és duplájára, 240 Mbit/s-ra emelte a csúcssebességet, új sebességhatárt állítva fel ezzel a magyarországi lakossági szélessávú piacon.

„Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünknek a digitális szórakozás legjavát, az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk" – mondta el Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

A UPC már megkezdte a sebességértékek központi átállítását, így a növekedést már most is többen tapasztalhatják. A továbbiakban területenként haladva folyamatosan végzik a modemek távoli átállítását, ami a több százezer előfizető esetében, összességében várhatóan körülbelül egy hónapot vesz igénybe. Legkésőbb az október havi számlájának kézhezvételéig minden előfizető megkapja az új csomagot, változatlan havidíjjal. Ehhez semmit nem kell tenniük, a váltás automatikusan, díjmentesen és hűségvállalási vagy bármilyen más kötelezettség nélkül zajlik le.

A UPC Fiber Power kábelinternet eddigi letöltési sebességei az új kínálathoz igazodva 10-ről 15 megabitre, 25-ről 30-ra, az 50-es csomag esetében pedig 60 megabit/másodperce emelkednek. Ez egyben azt is jelenti, hogy a UPC kábelhálózatán nyújtott legkisebb Fiber Power internet sebesség 15 megabitre változik, és a UPC-előfizetők 93%-a már 30 Mbit/s vagy annál magasabb sebességgel használhatja ezentúl a világhálót.