Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Tovább bővült a UPC kábeltévés HD-kínálata

Digitális kábeltévés alapkínálatának decemberi bővítése után a hazánkban legteljesebbnek számító HD csatornakínálatát is még tovább gazdagította évelején a UPC.

Az országos szolgáltatók közül elsőként a UPC előfizetői élvezhetik a Sport TV minden HD adását, mivel a kábelszolgáltató és a Chello Central Europe megállapodásának köszönhetően január közepétől a Sport1 HD után a Sport2 HD-t is elérhetővé vált számukra. Ezzel egy időben a Viasat Nature/History HD csatornával is kiegészül az immár 23 nagyfelbontású adást tartalmazó programválaszték. Ennek alkalmából a UPC digitális tv előfizetői erre alkalmas vevőkészülékkel január 25-éig a teljes HD csomagot díjmentesen megtekinthetik, a Sport2 HD-t pedig egészen február közepéig nézhetik külön előfizetés nélkül.

Az előző év végén a UPC újabb négy programmal egészítette ki a digitális kábeltelevíziós alapkínálatát. Az így 53 csatornásra bővülő digital bronze csomagba bekerült az MTVA m3 nevű új retrócsatornája, a Meteo TV, a hatoscsatorna és a Fix TV is.

Tavaly óta már ez a digitális alapcsomag is magában foglal négy HD csatornát (m1 HD, m2 HD, Duna HD, Duna World HD), melyeket a normál felbontású digitális csomagokra előfizetők is nagy felbontásban láthatnak, ugyanis a UPC 2013 óta már minden új előfizetéshez HD vevőkészülékeket biztosít. A HD televíziózás előretörését jelzi az is, hogy a UPC HD-előfizetőinek a száma 2013-ban a duplájára emelkedett, miután a kábelszolgáltató a két nagy kereskedelmi televízió nagyfelbontású adásai mellett még további 7 adással gazdagította a csúcsminőségű kínálatát.

A Chello Central Europe sportcsatornáin a nézők az összes spanyol bajnoki mérkőzést, minden FA-kupa-, NFL-, NBA- és NHL-meccset, a Harmadik Félidő című futballshow-t, illetve az ősszel induló labdarúgó Eb-selejtezőket is HD-ben láthatják.