Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Mobilon is használható a UPC-telefon

Új díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket. A UPC Phone nevű mobil alkalmazással ugyanolyan kedvező vagy akár ingyenes vezetékes percdíjakkal indíthatnak és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy irodájukban.

Az androidos vagy Apple okostelefonokra és tabletekre telepíthető UPC Phone alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz wifin vagy mobil internet kapcsolaton keresztül, bárhol a világon. Az új innovatív alkalmazás lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy családtagjaikkal vagy a 400 ezer UPC Telefon előfizető bármelyikével, illetve kisvállalkozások dolgozói egymás között, a nagyobb cégek pedig telephelyeik között teljesen ingyenesen beszélgessenek egy wifi hálózatra kapcsolódó mobilon.

Egyes más internetalapú telefonálást kínáló alkalmazásoktól eltérően a UPC Phone használata semmilyen technikai bonyodalommal nem jár. A UPC Telefon előfizetők az Apple Store vagy a Google Play alkalmazásboltokból tölthetik le és telepíthetik az alkalmazást. Semmilyen más előfizetésre nincs szükség ahhoz, hogy az összes vezetékes és mobil számot hívhassák, közvetlenül a mobilkészülék névjegyzékéből, és a hívást fogadó félnek sem kell semmilyen szoftvert letöltenie és elindítania a beszélgetéshez ¬– ami a legtöbb internetes alkalmazással nem lenne lehetséges.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója kifejtette: „Az ügyfeleink egyre inkább igénylik, hogy a szolgáltatásainkhoz és az általuk elérhető előnyökhöz bárhol, bármikor és bármilyen eszközön hozzájuthassanak, nem csak akkor, amikor otthon vagy az irodában tartózkodnak. Ezt az igényt igyekeztünk szolgálni már a mobil internet szolgáltatásunk korábbi elindításával is, lehetővé téve, hogy előfizetőink bárhová magukkal vigyék a UPC internetet. Fejlesztéseinket ezután is tovább folytatjuk, hogy még jobban szolgálhassuk a folyamatos kapcsolat és a mobilitás iránti különféle előfizetői igényeket."