Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

Kell-e nekünk okostévé?

A magyar közönségnek még túl okos az okostévé – többek között ez derült ki abból a kutatásból, amit a magyar lakosság körében végzett a FilmBox Magyaroszág.

 
Nem minden UHD, ami annak tűnik

UHD2Egyre többen választanak Ultra HD (UHD) TV-t, hála a 4K tartalmak bővülésének, illetve az árak folyamatos mérséklődésének. Az ilyen kijelzők négyszer annyi képpontot képesek megjelentetni, mint a hagyományos Full HD tévék, még élénkebb képet, lenyűgöző színeket és lélegzetelállító vizuális élményt biztosítva a nézőknek. Érdemes azonban körültekintően választani, nem minden UHD-nek ígért TV nyújtja ugyanis az elvárt prémium képminőséget.

 
Mire figyeljünk tévékészülék vásárlásnál?

55EC930Egyre többen cserélik le régi tévéjüket és új készüléket vásárolnak. A megfelelő – esetleg okos - tévé kiválasztásban segíthetnek az LG alábbi tanácsai.

 
Itt az LG háromdimenziós monitorja

D43 Product ImageMár Magyarországon is kapható az LG D2343 CINEMA 3D technológiájú monitor, amelyet a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai vásáron (CES) januárban mutattak be. A készülék FULL HD felbontást és Dual Play funkciót kínál, amit a kivételes színhűséggel bíró IPS kijelzőn élvezhetünk. A monitor 23 hüvelykes (58,42 cm) méretben kerül a boltok polcaira.

 
Újabb formatervezői díjakat nyert az LG

IDEA Winning Products and LG Designers 03Az LG Electronics (LG) három terméke kapott elismerést az idei International Design Excellence Awards-on (IDEA®) formatervezési versenyén.

 
Hoteltévé a budapesti Hiltonban

A hoteltévé rendszer lehetővé teszi, hogy egy szálloda saját igényeinek megfelelően alakítsa a szobákban elhelyezett tévéken megjelenő tartalmakat. Az interaktív programkalauz például tájékoztatást adhat a hotelben és a környékén elérhető szórakozási lehetőségekről, speciális ajánlatokról, térképet közölhet a közeli nevezetességekről, de az aktuális étteremi menü, vagy a szobaszerviz és SPA szolgáltatások listája is elérhetővé tehető így. Az LG Pro:Centric hoteltévé rendszerét Európában az elsők között a Hilton Budapest WestEnd szállodában helyezték üzembe. A megoldás a meglévő koax mellett a legújabb IP infrastruktúrán is működtethető.

 
A világ legnagyobb, 3D UD tévéje

84-INCH 3D UDTV 01A CINEMA 3D technológiát, Smart TV funkciókat és az Ultra Definition (UD) képernyő-technológiát egy 84 hüvelyk (213 cm) képátlójú tévében ötvözte az LG.

 
600 HD kijelző az Amsterdam ArenA-ban

ArenA

A 2013-as UEFA-kupa döntőjének helyszínéül nemrégiben kiválasztott Amsterdam ArenA az egyik első olyan európai futballstadion, ahol bevezetik a Cisco StadiumVision nevű rendszerét.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2