Szolgáltatókereső

Településkereső

 

Támogatók:

mksz logo

upc logo

tvo-logo

mkm logo2

mipszi logo

A világ legnagyobb, 3D UD tévéje

84-INCH 3D UDTV 01A CINEMA 3D technológiát, Smart TV funkciókat és az Ultra Definition (UD) képernyő-technológiát egy 84 hüvelyk (213 cm) képátlójú tévében ötvözte az LG.

A keskeny 3D UD TV 8 millió pixeles, 3840x2160 felbontású képminőséget biztosít, amely a jelenlegi Full HD tévék felbontásának négyszerese. A felhasználók testre szabhatják a 3D effekteket, beállíthatják a 3D kép mélységét (Depth Control), a 3D Sound Zooming segítségével pedig olyan hangélményben lehet részük, amelyre csak házimozi-rendszerek képesek. A felsőkategóriás kijelzőpanel segítségével a felhasználók hozzáférhetnek az LG Smart TV funkciókhoz is (jelenleg több mint 1200 alkalmazás érhető el). Olyan, prémium kategóriás tartalomhoz is hozzá lehet férni, mint például a 3D Zone, amelyben a nézők 3D filmek közül válogathatnak. A beépített 2D-ről 3D-re konvertáló technológiával korlátlan mennyiségű 3D tartalom állítható elő.
A távirányító négyféleképpen is képes továbbítani a néző utasításait: hangfelismeréssel, görgetéssel, mozdulat-felismeréssel és rámutatással. Példul a mozdulat-felismerés azt jelenti, hogy akár kéz- vagy karmozdulatokkal is vezérelhetjük a készüléket.
A világ legnagyobb, 3D Ultra Definition (3D UD) tévéjét az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatta be az LG Electronics.